Bodite obveščeni
close

Okvirni dobavni rok je za vsak artikel posebej napisan nad ceno artikla (Čas dostave). Samo v primeru, če se le-ta dobavni rok podaljša, vas bomo po oddanem naročilu posebej obvestili.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hytera

Hytera

Kitajsko podjetje za proizvodnjo radijskih zvez, ustanovljeno leta 1993, je vodilni svetovni ponudnik komunikacijskih rešitev profesionalnega mobilnega radia, ki izboljšuje organizacijsko učinkovitost in omogoča varnejši svet. 

5 artiklov

5 artiklov

Kitajsko podjetje za proizvodnjo radijskih zvez, ustanovljeno leta 1993, je vodilni svetovni ponudnik komunikacijskih rešitev profesionalnega mobilnega radia, ki izboljšuje organizacijsko učinkovitost in omogoča varnejši svet.

Približno 8.000 zaposlenih v podjetju dela v kar 120 državah in regijah po svetu, njihove stranke pa so predvsem vladne organizacije, javne varstvene enote (tudi gasilci) ter stranke v javnih službah, prometu, nafti in plinu ter v drugih sektorjih. Podjetje veliko vlaga v raziskave in razvoj, kar se odraža v kar 8-ih centrih za inovacije tovrstnih izdelkov po svetu.