Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Reševalno kladivo – »must have« pripomoček v vsakem avtomobilu

Ste kot voznik kdaj pomislili, kako bi pobegnili iz svojega vozila, če bi kdaj imeli prometno nesrečo?  Ali kako bi rešili iz avtomobila sopotnike?

No, ena najboljših stvari, ki jo lahko naredite, je, da imate v avtomobilu učinkovito orodje za pobeg, ki vam bo pomagalo, če pride do takšnih situacij.

Najboljša orodja za reševanje avtomobilov vam lahko pomagajo varno izstopiti iz avtomobila in zmanjšajo tveganje za nadaljnje poškodbe. Na trgu obstaja več orodij za samopomoč in pobeg iz avtomobila v primeru nesreče, mi vam v nadaljevanju predstavljamo učinkovit in cenovno ugoden pripomoček reševalno kladivo.

To orodje ima na obeh straneh kladivce iz visoko kaljenega jekla. To pomeni, da lahko z enim udarcem prebijete okno avtomobila. Poleg tega vam lahko orodje služi kot izhod v sili in prereže zataknjen varnostni pas.

Barva kladica je fluorescentno oranžne barve, kar pomeni, da je pripomoček viden tudi v temi, v primeru nesreče ponoči. Njegov valovit ročaj pa omogoča lahek oprijem orodja. Kladivce je nameščeno na črnem podstavku, kar pomeni, da ga lahko tudi montirate in orodje postavite na najbolj dostopno mesto v svojem avtomobilu. Priporočamo, da ga v avtomobilu namestite na dostopno mesto, tako da ga boste lahko imeli pri roki, če pride do nujnega primera.

Uporaba reševalnega kladiva se priporoča tako v osebnih avtomobilih, kot v javnih prevoznih sredstvih (avtobusih,vlakih).

Varnostno kladivo je zagotovo eno najboljših orodij za reševanje iz prevoznih sredstev na trgu, saj vam bo zagotovilo optimalno varnost.