Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.
-20%
-

Defibrilator Defibtech LIFELINE AED DCF-E100

Dodaj v primerjavo

Hiter predogled

Defibrilator Lifeline AED je v svetu zelo priznan defibrilator in se ponaša z vrhunsko tehnologijo in novitetami, ki naredi aparat in uporabo zelo enostavno in zanesljivo.

Poln opis

Čas dostave: 4-7 dni

Zaloga: Na zalogi

Cena: 2.013,00 €

Akcijska cena Brez DDV: 1.320,00 € Z DDV: 1.610,40 €

Brezplačna dostava

Potrebujete dodatne informacije o izdelku ali vas zanima naročilo večje količine? Pokličite nas na 01 / 565-84-80 ali pa nam pošljite povpraševanje.

Zapri
Pošlji povpraševanje

Podrobnosti

Defibtech je ameriško podjetje, ki je v celoti predano izdelavi ter razvoju polavtomatskih defibrilatorjev. Njihov najboljši, večkrat nagrajen in v svetu zelo priznan defibrilator LIFLINE AED se ponaša z vrhunsko tehnologijo in novitetami, ki naredi aparat in uporabo zelo enostavno in zanesljivo. To dejstvo je v kritičnih primerih lahko ključnega pomena, saj takrat zmeraj vlada zmeda in nervoza, kar poveča možnost napak pri hitrih odločitvah. Za ta primer je defibrilator opremljen z ZVOČNIMI NAVODILI v slovenskem jeziku, kar uporabniku daje večjo samozavest in občutek obvladovanja situacije, kar ima za posledico večjo prisebnost in manj napak pri samem postopku.

Zasnovan je bil po načelu zmogljivosti ter enostavnosti, saj ima v primeru uporabe samo 2 gumba s katerim upravljate celoten postopek oživljanja: ZELENI gum za vklop»power ON/OF" ter RDEČI gum za šok »shock«. Gumba vklop in šok sta povečana in osvetljena ter za zelo dostopnem in vidnem mestu, tako da ju lahko sprožijo tudi najbolj nervozni prsti. Oblika igra pomembno vlogo, saj je med najmanjšimi in najlažjimi defibrilatorji na svetu, (samo 1,9kg) kar omogoča vsestransko uporabo ter zelo dobro mobilnost.

Brez kakršnega koli problema zasedenosti prostora se lahko namesti v avtomobile, letala, čolne ali pa se vstavi v nahrbtnik za gorske reševalce. Dodatno je v ponudbi opcijsko priročen nahrbtnik, ki je opremljen z odsevniki in veliko žepki.

Lifeline AED ima robustno konstrukcijo, je vzdržljiv in lahek. Zgoraj ima udoben nosilni ročaj, namreč, ko gre za urgentne primere, mora biti oprijem pri nošenju dober. Elektrode defibrilatorja so z enoto že povezane in jih ni treba posebej dodatno priklapljati. Povrh vsega pa je tudi njegov dizajn že večkrat nagrajen.

Defibrilator govori v slovenskem jeziku. Lifeline AED se lahko s pomočjo "Training Kit-a" pretvori v šolski AED, torej se isti aparat lahko uporablja tudi za šolanje. 

Kaj pomeni AED?

Izraz »polavtomatski« pomeni, da mora uporabnik za uporabo samo namestiti elektrode in po potrebi pritisniti na sprožilni gumb.Vse ostalo naredi defibrilator sam.

Defibrilator ima vgrajen EKG senzor za zaznavanje srčnega utripa. V primeru, da je srčni utrip pri pacientu zaznan, AED ne dovoli možnosti oddajanja šokov! AED ima še eden dodaten senzor, ki preverja pravilno namestitev elektrod. Če elektrode niso pravilno nameščene, nas o tem opozori. To je varovalni sistem za preprečevanje poškodb pacientov! Dvofazna defibrilacija je izredno učinkovita pri oživljanju obolelih z ventrikularno fibrilacijo – najpogostejšo obliko nenadnega srčnega zastoja, že s prvim šokom. Naprava DDU-100 AED odda 150 J močan dvofazni prisekani eksponentni val bolnikom z impedanco od 25 do 180 ohmov.

Kaj vključuje paket DCF-E100?

 • polavtomatski defibrilator DDU-100E
 • vodenje poteka defibrilacije v slovenskem jeziku
 • komplet defibrilacijskih elektrod
 • navodila za uporabo v slovenskem jeziku
 • baterijski paket s 5-letno garancija baterije
 • kompakten in prenosen (22 x 30 x 7 cm / 1,9 kg z baterijo)
 • enostavno in hitro delovanje
 • integrirane elektrode (nahajajo se z zadnje strani v posebnem žepu)
 • razločen, miren glas za vodenje v slovenskem jeziku
 • hitro sproženje šoka: čas polnjenja <6 sekund
 • življenjska doba baterije z edinstvenim konceptom:
 •       300 šokov ali 16 ur neprekinjenega delovanja, stanje pripravljenosti 7 let, ali
 •       125 šokov ali 8 ur neprekinjenega delovanja, stanje pripravljenosti 5 let
 • robustna zasnova in dober oprijem
 • preizkušen z vojaškimi standardi za šok in vibracije (vključno helikopterji in letala)
 • na voljo pediatrične elektrode (doplačilo)
 • na voljo adapterji za Physio-Control in Zoll (doplačilo)
 • aparat sam izvaja avtotestiranja dnevno, tedensko, mesečno in kvartalno
 • visoka odpornost na zunanje vplive (voda in prah) - IP rating
 • EKG podatki posneti med oživljanjem se shranijo v notranjem spominu, opcija dodatne SD kartice, možnost snemanja zvoka med oživljanjem, brezplačni program za analizo EKG posnetkov 
 • garancijski rok: 8 let na defibrilator, 5 let na baterijo, 2 leti na elektrode

Kaj je AED?

Avtomatski eksterni (zunanji) defibrilator ali AED je prenosna elektronska naprava, ki samodejno zazna motnjo srčnega ritma. Njegova uporaba je zelo preprosta, kajti namenjen je tako medicinskemu osebju kot laikom.

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Dejavnost Gasilci, Reševalci

Za področje Slovenije lahko v postopku naročanja izberete naslednje načine plačila:

 1. plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
 2. plačilo po predračunu – z nakazilom na transakcijski račun po izdanem predračunu
 3. plačilo s kreditno kartico (Mastercard, Visa ali Maestro)
 4. plačilo preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
 5. preko mobilnega sistema Moneta VALÚ

Dobavni rok: Ker je naš prodajni asortiman zelo širok, žal ne moremo zagotavljati vseh artiklov na zalogi. V kolikor vaše naročeno blago ni na zalogi v našem skladišču, ga bomo naročili pri našemu dobavitelju in vam ga v čim krajšem času poslali na vaš naslov. Okvirni čas dobave vsakega artikla je naveden pri posameznem artiklu, napisan nad ceno ("čas dostave").

Dostava naročila bo v primeru plačila po povzetju ali takojšnjega plačila z bančno kartico/Moneto/Paypal-om opravljena v 2 do 5 dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 5 delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš račun (pod pogojem, da je blago na zalogi), ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga ob prehodnem dogovoru v naši poslovalnici na naslovu: Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana (osebni prevzem izdelkov naročenih preko spleta je možen le v PE Ljubljana in v nobeni drugi poslovni enoti).

Dostavo naročenega blaga opravljata naša pogodbena partnerja  GLS d.o.o. ter POŠTA SLOVENIJE.

Cene dostave

 • 3,90 eur (z ddv) preko GLS
 • 4,90 eur (z ddv) preko Pošte Slovenije

Brezplačna dostava velja za nakupe nad 50€ z ddv.

V primeru plačila po povzetju ni potrebno nobeno dodatno doplačilo za način plačila po povzetju (*opomba)

V kolikor stranka izbere dostavo GLS, ima možnost prevzema paketa tudi na GLS paketomatih in ostalih prevzemnih točkah (Petrol, OMV, 3DVA trafika, BigBang, Kiosk Delo Prodaja, itd).

V kolikor stranka izbere dostavo POŠTA SLOVENIJE, ima možnost prevzema paketa tudi na okencu Pošte Slovenije, na PS paketomatih in na bencinskem servisu Petrol.

V kolikor stranke ni doma ob dostavi paketa, se le ta lahko dogovori s kurirjem za prevzem na drugem prevzemnem mestu.

*Opomba: S 1.4.2019 bo PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) vsem prejemnikom GLS in POŠTA SLOVENIJE paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

View File Defibtech Lifeline AED Velikost: 2.71 MB

Podobni artikli