Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Askö

Askö

Askö GmbH je nemški proizvajalec z več kot 50 let izkušenj in kompetenc na področju visokokakovostnih delovnih in zaščitnih rokavic ter osebne zaščitne opreme.

Poleg protipožarnih zaščitnih rokavic ponujajo še taktične rokavice za policijo, varnostnike in vojsko ter rokavice za delo v industriji.

42 artiklov

42 artiklov

Askö GmbH je nemški proizvajalec z več kot 50 let izkušenj in kompetenc na področju visokokakovostnih delovnih in zaščitnih rokavic ter osebne zaščitne opreme.

Podjetje uživa velik ugled v Nemčiji in tudi drugih državah. Askö proizvaja gasilske rokavice in protivrezno zaščito v skladu s standardi DIN EN 659 na področju gasilske opreme, DIN EN 381 na področju protivrezne zaščite in DIN EN 388 na področju tehnične pomoči.

Zahvaljujoč specifičnemu strokovnemu znanju in s tem povezanimi izkušnjami, ima podjetje odličen inovativen razvojni oddelek. Na številnih primerjalnih testih gasilskih rokavic je bil Askö potrjen kot zmagovalec z uporabo specifičnih materialov, ki jih je podjetje razvilo (in tudi deloma zaščitilo s patentom).

Poleg protipožarnih zaščitnih rokavic ponujajo še taktične rokavice za policijo, varnostnike in vojsko ter rokavice za delo v industriji.