Bodite obveščeni
close
POLETNA AKCIJA: 10% POPUST NA SPLETNI NAKUP
Uporabi promo kodo: SUMMER10

Product was successfully added to your shopping cart.

Načini plačila

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila

  • plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), to možnost izberite pri zaključku nakupa. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino (Pošta Slovenije ali GLS), ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. V primeru plačila po povzetju se zaračuna dodatni strošek 0,60€ z ddv.

  • plačilo po predračunu – s prehodnim nakazilom na transakcijski račun 

V primeru bančnega nakazila prejme kupec preko elektronske pošte potrditev naročila, kjer so navedeni podatki za nakazilo in priložen UPN obrazec, blago pa se kupcu odpremi po dospetju sredstev na račun prodajalca (ob pogoju, da je blago na zalogi oz. takoj, ko prejmemo blago v skladišče). Naročilo je potrebno plačati v roku 7 dni, v nasprotnem primeru se naročilo avtomatsko stornira.

  • plačilo s plačilno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, ...)
  • plačilo preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
  • preko mobilnega sistema Moneta VALÚ
  • preko e-Računa UJP (Javni zavodi)

V primeru izbire e-Računa (Javni zavodi) velja nakup izključno za Javne zavode, ki imajo TRR odprt pri Banki Slovenije (občine, vrtci, šole, univerze, zdravstvene ustanove, ministrstva, ...). Naročilo bo odpremljeno z dobavnico, e-račun pa pošljemo naknadno preko UJP sistema. Pogoj za oddajo naročila je, da je javni zavod tako plačnik kot prejemnik naročila.

  • obročno plačilo LEANPAY (hitro in enostavno plačilo do 48 mesecev obrokov)

V kolikor želite blago osebno prevzeti na našem prevzemnem mestu Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana, je potrebno predplačilo naročila (preko UPN/paypal/bančno kartico,...).

V naši poslovalnici v Ljubljani pa vam omogočamo tudi nakup na obroke (NLB kartica z odloženim plačilom) ali LEANPAY obročno plačilo.