Bodite obveščeni
close
POLETNA AKCIJA: 10% POPUST NA SPLETNI NAKUP
Uporabi promo kodo: SUMMER10

Product was successfully added to your shopping cart.

Oblačila za gasilce

Naša spletna trgovina ponuja širok izbor gasilskih oblačil in zaščitne opreme za gasilce. Gasilska oblačila, ki jih nudimo, vključujejo visokokakovostne in vzdržljive gasilske intervencijske obleke, obleke za gozdne požare in itehnične intervencije, obleke za reševanje iz globin in višin in vso drugo zaščitno opremo, zasnovano za optimalno zaščito in udobje med intervencijami. Prav tako obsega naša ponudba delovna gasilska oblačila (po tipizaciji Tip B) in svečana gasilska obačila.

Odkrijte našo ponudbo gasilskih oblačil in se prepričajte o kakovosti in zanesljivosti naših izdelkov, ki so posebej prilagojeni zahtevam gasilskega poklica ali poslanstva. Naša gasilska oblačila so namenjena zagotavljanju varnosti in zaščite v najzahtevnejših pogojih. Preverite našo spletno trgovino in se opremite z najboljšo gasilsko opremo na trgu.

Preberi vse

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 213

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 213

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Med intervencijske obleke spadajo klasična intervencijska obleka s standardom 469:cl.2, tehnična obleka, obleka za gozdne požare, suha obleka, ipd. V to skupino pa lahko prištevamo tudi dodatke, kot so podkapa, kapa, pas, opasač, ipd.

Med ostala oblačila pa prištevamo delovno obleko tip B, uniforme, srajce, šapke, kravate, ipd.