Bodite obveščeni
close
POLETNA AKCIJA: 10% POPUST NA SPLETNI NAKUP
Uporabi promo kodo: SUMMER10

Product was successfully added to your shopping cart.

Casco

Casco

Casco je podjetje v družinski lasti, ki se od svoje ustanovitve leta 1989 osredotoča na proizvodnjo izdelkov najvišje možne kvalitete, ki spadajo v sam vrh kvalitete. Ta filozofija se je izkazala za uspešno, saj podjetje Casco, danes spada med vodilne proizvajalce v dizajnu in proizvodnji visokokakovostnih čelad in očal.

Preberi vse

17 artiklov

17 artiklov

Casco je podjetje v družinski lasti, ki se od svoje ustanovitve leta 1989 osredotoča na proizvodnjo izdelkov najvišje možne kvalitete, ki spadajo v sam vrh kvalitete. Ta filozofija se je izkazala za uspešno, saj podjetje Casco, danes spada med vodilne proizvajalce v dizajnu in proizvodnji visokokakovostnih čelad in očal.

Potrebno pa je poudariti, da Casco ni samo dobro premišljen koncept dizajniranja. Glavni fokus je usmerjen v inovacije.

Specialisti za čelade porabljajo ogromno časa in energije za razvijanje rešitev, ki vplivajo na varnost čelad, udobje nošnje in prilagodljivost, kolikor je to mogoče.

Njihovi napori so pripeljali do številnih patentov in nagrad. Casco razume tudi podjetniško-korporativno odgovornost do okolja iz katerega prihaja, ki je nad samim izdelkom, zato svoje proizvodnje ni preselil izven Evrope. Vsi proizvodi so namreč narejeni v Evropi.

To omogoča podjetju, da lahko ves čas zagotavlja vrhunsko kvaliteto ter dobre delovne pogoje za svoje zaposlene. Produkti seveda izpolnjujejo zahteve evropskih varnostnih standardov, ki se je nenehno preverja in nadzoruje s strani ustreznih organov. Podjetje je ISO certificirano, kar zagotavlja nadzor nad kvaliteto v vseh fazah proizvodnje.

Podjetje je tudi ustanovilo zatočišče za živali, ki je postavljeno neposredno zraven njihove proizvodnje v Satu Mare, ki je tudi financirano iz Casco-vega lastnega denarja. Casco aktivno sodeluje in promovira amaterske in profesionalne športe. Veliko vrhunskih športnikov je zaupalo v blagovno znamko Casco tudi na olimpijskih igrah, svetovnih prvenstvih in evropskih prvenstvih. Podjetje je močno zasidrano v zimskih športih, kolesarjenju in konjeništvu.

Cascov prodajni program čelad in dodatkov za gasilce zajema:

-        Zaščitne intervencijske čelade za požare

-        Zaščitne intervencijske čelade za gozdne požare

-        Zaščitne intervencijske čelade za tehnično reševanje

-        Otroške gasilske čelade

-        Dodatek : svetilka za na čelado

Njihov prodajni program za policijo zajema:

-        Čelade za policijo na kolesih

-        Čelade za policijo na konjih

-        Čelade za policijo na snegu