Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Gamat med najboljšimi spletnimi trgovci 2019

Spletni trgovec leta je največje regijsko tekmovanje za e-commerce oz. spletne trgovine v Sloveniji. Tekmovanje poteka pod okriljem podjetja Ceneje d.o.o. in Shopper’s Mind.

Tekmovanje STL poteka že 8. zaporedoma, prvič je bilo izvedeno leta 2012, ko se je tekmovanja udeležilo 53 spletnih trgovin.

Na letošnjem tekmovanju je tekmovalo kar rekordnih 266 spletnih trgovin, v kar 17-ih različnih kategorijah. O zmagovalcih je odločalo skoraj 30.000 spletnih kupcev, ki so ocenjevali svoje zadovoljstvo, ter kar 31-članska mednarodna strokovna komisija, ki je ocenjevala tehnične skladnosti spletnih trgovin z mednarodnimi standardni o varnem nakupovanju ter ostale tehnične ustreznosti in uporabniške izkušnje spletnih trgovin.

Naše podjetje Gamat d.o.o., se je s svojo spletno trgovino www.gamat.si uvrstilo med sam vrh najboljših spletnih trgovcev leta 2019. 31-članska komisija nam je podelila prestižno nagrado – COMMITTEE AWARD, kar pomeni, da je bila naša spletna trgovina najbolje ocenjena spletna trgovina s strani komisije, z vidika uporabniške izkušnje, kvalitetne in pregledne vsebine ter tehnične ustreznosti.

Na nagradno smo izjemno ponosni, saj pomeni, da so strokovnjaki prepoznali naš trud in trdo delo vloženo v razvoj naše spletne trgovine v zadnjem letu.