Bodite obveščeni
close

Okvirni dobavni rok je za vsak artikel posebej napisan nad ceno artikla (Čas dostave). Samo v primeru, če se le-ta dobavni rok podaljša, vas bomo po oddanem naročilu posebej obvestili.

Product was successfully added to your shopping cart.

Portwest

Portwest

Portwest je irsko podjetje z več kot 110 letno tradicijo na področju delovne zaščite. Njihova oprema, tako oblačila, kot obutev in delovni pripomočki ščitijo zaposlene v različnih panogah, kot so varilstvo, rudarstvo, kmetijstvo, kemična industrija, industrija z nafto in plini, gozdarji, gradbeništvo, proizvodnja, skladiščenje in še mnogo več.

DOSTOP DO ONLINE KATALOGA najdete tukaj.

Izdelki od 1 do 48 od skupaj 556

Izdelki od 1 do 48 od skupaj 556

Portwest je irsko podjetje z več kot 110 letno tradicijo na področju delovne zaščite.

Usmerjeni so v inovativne rešitve na področju delovne zaščitne opreme, njihovi izdelki ustrezajo priznanim mednarodnim standardom.

Njihova oprema, tako oblačila, kot obutev in delovni pripomočki ščitijo zaposlene v različnih panogah, kot so varilstvo, rudarstvo, kmetijstvo, kemična industrija, industrija z nafto in plini, gozdarji, gradbeništvo, proizvodnja, skladiščenje in še mnogo več.

Portwest je specialist  za zaščito pred različnimi nevarnostmi, vključno pred plameni, električnim tokom, kemičnimi snovmi, staljeno kovino, toploto, mrazom, slabo vidljivostjo in dežjem. Svoje izdelke ponujajo po zelo dostopnih cenah.