Bodite obveščeni
close
POLETNA AKCIJA: 10% POPUST NA SPLETNI NAKUP
Uporabi promo kodo: SUMMER10

Product was successfully added to your shopping cart.

Haix

Haix

Nemško podjetje, ustanovljeno davnega leta 1948, se osredotoča na razvoj in izdelavo visoko kvalitetnih gasilskih škornjev, njihov prodajni program pa obsega tudi obutev za reševalce, vojsko, policijo, športno obutev,… So eno vodilnih razvojno proizvodnih podjetij v Evropi na področju osebne zaščitne obutve.

Za 5% popust na artikle znamke HAIX uporabi kodo HAIX5 ob zaključku nakupa v košarici.

Preberi vse

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 194

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 194

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Nemško podjetje, ustanovljeno davnega leta 1948, se osredotoča na razvoj in izdelavo visoko kvalitetnih gasilskih škornjev, njihov prodajni program pa obsega tudi obutev za reševalce, vojskopolicijošportno obutev,… So eno vodilnih razvojno proizvodnih podjetij v Evropi na področju osebne zaščitne obutve.

Vsa njihova proizvodnja je 100% evropska, saj imajo 2 tovarni, eno v Nemčiji in eno na Hrvaškem. Prav tako je ves material za čisto vsak del čevlja evropskega porekla.

HAIX® je v svetu prepoznan kot izredno kakovostna obutev na področju varnosti pri delu, zaradi svoje funkcionalnostiudobja in tudi privlačnega videza. Izjemno veliko vlagajo v razvoj na področju varnosti in stabilnosti, uporabljajo pa tudi vse najboljše materiale, od GORE-TEX membrane, do pravega usnja bavarskih krav.

Njihova področja zaščitne obutve zajemajo:

 • Zaščitna obutev za gasilce
 • Zaščitna obutev za reševalce
 • Taktična obutev za vojsko
 • Delovna obutev za policijo
 • Delovna obutev za delavce v industriji
 • Zaščitna obutev za gozdarje
 • Športna obutev za pohodništvo in treking
 • Športna obutev za prosti čas

Poleg obutve so v  prodajnem programu tudi kakovostna oblačila za prosti čas (jakne in bunde, brezrokavniki, rokavice, majice, čepice, ovratne rutke, šali).