Bodite obveščeni
close

"BLACK FRIDAY" TEDEN

SUPER POPUSTI NA VEČINO ARTIKLOV!

Akcija velja od 23.-30.11.2020

Product was successfully added to your shopping cart.

NAGRADNA IGRA – SEJEM ZIR 2019

NAGRAJENCI:

1. nagrada (darilni bon za 40eur): Maja Ceglar

2. nagrada (darilni bon za 30eur): Klemen Šteger

3. nagrada (darilni bon za 20eur): Tim Ambrož 

+ dodatna 2 nagrajenca (darilni bon za 10eur): Andrej Roblek in Matevž Hemetek

Organizator nagradne igre je podjetje Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana, DŠ: SI22902759

1. Pogoji sodelovanja in nagrade

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki so starejši od 18 let, razen zaposlenih in zunanjih sodelavcev podjetja Gamat d.o.o.

Nagrade za izžrebance so sledeče: 1x darilni bon za 40eur, 1x darilni bon za 30eur, 1x darilni bon za 20eur.

Darilni bon velja izključno za nakup v spletni trgovini in ga ni mogoče zamenjati za gotovino ali unovčiti v fizični trgovini/poslovalnici.

2. Kako sodelovati v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri je dovolj izpolnitev vaših osebnih podatkov in strinjanje s podpisom ter označitvijo kvadratka za sodelovanje v nagradni igri. Nagradna igra poteka v času sejma ZIR, med 16. In 19.10. v Postojni.

Vsak posameznik lahko sodeluje le enkrat, torej z izpolnitvijo le enega obrazca za sodelovanje v nagradni igri.

Tisti, ki bodo sodelovali v nagradni igri in pravilno izpolnili obrazec z vsemi obveznimi podatki in podpisom, bodo prejeli darilo – nahrbtnik 112 Gamat, vendar le od razpoložljive zaloge. V primeru, da nahrbtniki poidejo, bo možnost sodelovanja v nagradni igri brez darila nahrbtnika.

3. Žrebanje nagrajencev

Nagrajence bomo izžrebali ročno iz škatle vseh izpolnjenih obrazcev dne 21.10. na sedežu podjetja.

Nejasnih in nečitljivih obrazcev ne bomo upoštevali.

4. Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo obveščeni izključno preko emaila 5 dni po zaključku nagradne igre. Seznam nagrajencev bo objavljen tudi na naši Facebook strani (facebook.com/gamatslovenia) najkasneje v ponedeljek 21.10. Nagrajence (imena in priimke) pa bomo objavili tudi na naši spletni strani www.gamat.si pod splošne pogoje Nagradne igre.

5. Izročitev nagrade

Nagrada bo izročena po pošti ali osebno na našem naslovu Dunajska 116, Ljubljana.
Zamenjava nagrade za gotovino ni možna. Prenos nagrade na tretjo osebo ni možen.

6. Davki in akontacija dohodnine

Vsaka posamezna nagrada je vredna manj kot 42 EUR, zato akontacije dohodnine ni potrebno odvesti.

7. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi, ki bo navedena na izpolnjenemu obrazcu. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. 

8. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. 

9. Uporaba osebnih podatkov

Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov (imena in priimka) na spletni (www.gamat.si) in facebook (www.facebook.com/gamatslovenia) strani Gamat-a. Seznam nagrajencev hrani podjetje Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007), v namene marketinškega oglaševanja – za pošiljanje marketinških vsebin po navadni pošti, emailu ali preko digitalnih kanalov, kot so facebook, instagram, youtube itd. Soglasje lahko kadarkoli prekličete preko emaila spletna.trgovina@gamat.si.

10. Preklic sodelovanja

Sodelujoči lahko kadarkoli zahteva preklic sodelovanja v nagradni igri.

11. Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

12. Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na facebook strani Gamat (www.facebook.com/gamatslovenia) in na spletni strani www.gamat.si.

 

Ljubljana, 11.10.2019