Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Nakup na podjetje ali društvo

Vaše podjetje ali društvo nam veliko pomeni, zato želimo s z vami graditi profesionalni osebni pristop in dolgoročno sodelovanje.

Na voljo imate dva načina nakupovanja /naročevanja naših produktov:

1. DIREKTEN NAKUP:

Na voljo imamo poslovno enoto v Ljubljani in lokalne zastopnike v vaši regiji, ki so vam na voljo za vsa vaša povpraševanja. Kontakte poslovalnic/zastopnikov najdete TUKAJ.

Podjetja in društva imajo pri nas precej ugodnosti:

  • dodatni popusti, ki so vezani tudi na pogostost nakupov in količino 
  • dodatni popusti v primeru razpisov
  • možnost odloženega plačila (običajno na 15 dni od dobave oz. po dogovoru), s priloženo naročilnico (vsaka stranka se obravnava posebej)
  • možnost plačila do 24 obrokov preko Pos terminala v PE Ljubljana, z NLB kartico z odloženim plačilom

V primeru nakupa na podjetje ali društvo vam predlagamo, da nas kontaktirate, mi vam sestavimo ponudbo in odpošljemo blago. V primeru dogovora za odloženo plačilo, prejmete račun, kjer je navedena valuta plačila (običajno je le ta 15 dni oz. po dogovoru).

2. NAKUP PREKO SPLETNE TRGOVINE:

Lahko pa seveda opravite nakup tudi preko spletne trgovine, v tem primeru pa žal niso možni dodatni rabati in odloženo plačilo. V kolikor ste davčni zavezanec, boste lahko po opravljeni registraciji, pregledovali vso ponudbo v spletni trgovini s prikazom cen brez DDV-ja.

Nakup preko spletne trgovine brez registracije pa lahko opravite tako, da po izbiri artiklov v Hitri košarici kliknete »Račun na podjetje« in vnesete podatke podjetja (ime podjetja, naslov, davčna številka).

Po prejetem plačilu bo vaše naročilo obdelano in odposlano najkasneje naslednji delovni dan oz. takoj, ko bo artikel na zalogi v našem skladišču.

Dostava naročila

Za vsa naročila, ki so opravljena preko spleta, se obračuna strošek dostave za nakupe pod 50eur z ddv, nad 50eur z ddv pa je poštnina brezplačna. Strošek poštnine znaša 3,90eur (GLS) oz. 4,90eur (Pošta SLO).

Za vsa naročila, ki so opravljena direktno pri nas v poslovalnici, preko telefona/emaila ali pri naših posrednikih, pa velja, da je dostava brezplačna za naročila nad 150eur (z ddv). Za vsa naročila pod 150 eur pa se obračuna strošek dostave v višini 4,90 eur (z ddv) preko pogodbene dostavne službe.