Bodite obveščeni
close
Uporabi kodo PIRHI10 za 10% popust na vsa spletna naročila.
Akcija velja od 29. 3. do 1. 4. 2024.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gamat d.o.o. - z vami že 29 let!

Pred točno 29 leti na današnji dan je bilo ustanovljeno podjetje Gamat d.o.o.

Do takrat je imelo praktično monopolen položaj podjetje Gasilska oprema d.o.o., od koder je prišla tudi velika večina današnjih direktorjev in lastnikov podjetij, ki se ukvarjajo z gasilsko opremo. Ustanovitelj podjetja Gamat d.o.o. je bil prvi, ki je odšel iz Gasilske opreme d.o.o. in ustanovil svoje podjetje in ker Gasilska oprema ni več aktivno podjetje, je tako podjetje Gamat d.o.o. postalo najstarejše podjetje z gasilsko opremo v Sloveniji.

Za tiste, ki še ne veste - ime Gamat v osnovi pomeni GAsilski MATerial (GA-MAT).

Večino svojega obstoja je podjetje oskrbovalo številna gasilska društva po Sloveniji, sčasoma pa je začelo ponujati tudi druge produkte, ki so jih potrebovale varnostne službe in industrija. Današnji prodajni program podjetja Gamat je zelo širok in ni več osredotočen zgolj na gasilsko opremo, vendar ga širši izraz »delovna zaščita« precej bolje opisuje.

Konec leta 2012 je podjetje prevzel v roke sedanji direktor in od takrat je podjetje doživelo precej sprememb. Z leti postajamo še bolj trdni in prepoznavni na slovenskem tržišču prav tako, pa imamo sloves dobrega partnerja tudi nasproti našim dobaviteljem oziroma blagovnim znamkam.

Danes podjetje ponuja širok spekter celotne osebne zaščitne opreme, tako za naše primarne gasilce/gasilska društva in poklicne enote, kot tudi za varnostne službe, civilno zaščito, policijo, vojsko, delavce v industriji, gozdarje, obrtnike ter tudi pestro izbiro artiklov za prosti čas in športno- taktične aktivnosti.

V zadnjih letih smo uspeli pridobiti precej blagovnih znamk, za katere smo v večini primerov tudi ekskluzivni zastopnik.

Za naš uspeh in razvoj gre zahvala našim zaposlenim in zastopnikom na terenu, ki se trudijo, da bi dobra oprema prišla do ljudi, ki jo resnično potrebujejo.

Konec leta 2018 smo naredili tudi spletno trgovino, na katero smo zelo ponosni. Nenehno jo posodabljamo in povečujemo obseg naše ponudbe preko spleta, saj želimo delati transparentno. Podajamo vam pa tudi dodatne zanimive članke in vsebine preko Bloga.

Brez vas pa zagotovo ne bi bili to, kar smo in tam, kjer smo. Z vami lahko premikamo meje, zato iskrena HVALA tudi vam, naše cenjene stranke!