Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

NOVOST V 2018: spletna trgovina www.gamat.si

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo našo novo pridobitev - SPLETNO TRGOVINO WWW.GAMAT.SI

Nahajamo se v času, kjer je izjemno pomembna transparentnost. Večina ljudi danes nenehno išče informacije, ena ključnih informacij pa je tudi cena. Zato smo se odločili, da stopimo v korak s časom in izdelamo "mini portal", kjer boste našli vse na enem mestu - širino produktov, izčrpne informacije o produktih in seveda vse cene produktov. Večino artiklov v naši spletni trgovini lahko tudi kupite preko košarice, v kolikor pa imate dodatna vprašanja, pa nam lahko vedno pišete preko navedenega emaila/kontaktnega obrazca ali pa nas pokličete.

Potrudili se bomo, da bo tudi naš BLOG vedno poln novih objav. Spremljali boste lahko BLOG objave uporabnikov zaščitne opreme, njihove izkušnje iz prve rokeČLANKE, kjer boste izvedeli precej strokovnih in izobraževalnih vsebin o produktih, objave v segmentu NOVICE in objave o DOGODKIH, ki so se oz. se bodo zgodili.

Postati želimo spletno mesto, kamor se boste uporabniki vedno znova lahko vračali in vedno znova izvedeli kaj novega. Upamo, da nam bo to tudi uspelo:)

Veseli bomo tudi vaših povratnih informacij in predlogov za izboljšave, saj se ljudje celo življenje učimo in se poskušamo izboljševati, naj bo tako tudi pri nas.