Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.
Mobiak

Gasilni aparat na prah 1,3kg Mobiak FIREBALL – gasilna žoga

Hiter predogled

Avtomatski gasilni aparat 1,3 kg suhega prahu ABC90% v obliki žoge je inovativen izdelek, ki uporablja se za gašenje začetnih požarov.

Gasilno žogo lahko vržete z distance v ogenja ali pa jo preventivno nastavite zraven požarno ogroženega področja (npr. strežnik, električna naprava,...), da se v primeru požara samodejno aktivira, tudi če vas ni v bližini.

Poln opis

Čas dostave: Na zalogi, dostava 1-3 dni

39,00 €
Dodaj v primerjavo Dodaj na listo želja

Vse cene vključujejo 22% ddv.

Potrebujete dodatne informacije o izdelku ali vas zanima naročilo večje količine nad 10kos? Pokličite nas na 01 / 565-84-80 ali pa nam pošljite povpraševanje.

Zapri
Pošlji povpraševanje

Podrobnosti

Avtomatski gasilni aparat 1,3 kg suhega prahu ABC90% v obliki žoge je inovativen izdelek, ki se uporablja za gašenje začetnih požarov.

Je lahek izdelek, ki ga lahko uporabljajo tudi otroci in starejši (v primeru požara).

Gasilni aparat se enostavno aktivira:

 • ali samodejno z namestitvijo na poseben nosilec na opremo, ki jo je treba zaščititi, ko temperatura doseže 70 °C,
 • ali tako, da jo vržete v ogenj. Na ta način se uporabniku ni treba približati ognju.

Ta izdelek se lahko uporablja za preventivno zaščito električnih omaric, strežnikov, vnetljivega materiala, posode s kemičnimi tekočinami, trdnimi gorivi in ​​na splošno za območja tveganja za gašenje začetne stopnje požari itd.

V tem primeru se gasilno sredstvo sproži samodejno, ko se dvigne temperatura nad 70C, tudi če vas ni v bližini. Med aktiviranjem se sliši zvok, ki se lahko obravnava kot alarm za požar.

Gasilni aparat na prah v obliki žoge je najnaprednejši izdelek v ognjevarni industriji za zmanjšanje nesreč in kakršnih koli nepopravljivih izgub, ki jih povzroči požar. Gasilni aparat v obliki žoge je lahek in prenosen in bi lahko pogasil začetni požar. Izdelan je iz vodoodporne plastične lupine in je napolnjen s prahom, ki je neškodljiv za okolje (91/155EEC). Gasilni aparat je izdelan v skladu z mednarodnimi standardi varstva okolja.

5 prednosti:

 1. lahka teža (le 1,3 kilograma) in oblika žoge, ki omogoča lahko uporabo tudi starejših in otrok
 2. gasilni aparat se preprosto odpelje na požarišče ali postavi na mesta, ki se lahko vnamejo (npr. električno ohišje, plinski sod, vnetljivi kemični izdelki, nakupovalno središče, bencinska črpalka, hotel, avtomobil).
 3. v primeru, da se gasilni aparat dotika plamena 3-5 sekund in doseže 70 stopinj Celzija, se bo samodejno aktiviral in učinkovito ter hitro pogasil ogenj.
 4. gasilni aparat je izdelan iz neškodljivega materiala za okolje in je varen za uporabnike – njegova eksplozivna moč je bila natančno izračunana in odobrena kot varna.
 5. gasilni aparat je vedno na voljo za gašenje požara in ni potrebe po letnem pregledu. Življenjska doba izdelka je 5 let.

Navodila za uporabo:

 1. postavite gasilni aparat v prostor, kjer se zlahka pojavi plamen.
 2. višina pritrditve: 30 cm stran od možnega vira požara (efektivna površina je 3 m3).
 3. priporočena količina: za najboljšo zaščito je priporočeno postaviti dva gasilna aparata.
 4. nosilec pritrdite na steno in postavite gasilni aparat z modro puščico obrnjeno navzdol.
 5. ob dotiku z plamenom se bo gasilni aparat aktiviral v 3-5 sekundah.
 6. gre za novo in napredno tehnologijo iz Nemčije, ki je neškodljiva za človeka in okolje.
 • kapaciteta: 1,3 kg
 • gasilno sredstvo: suhi prah
 • požarni razred: ABC90%
 • raba: zatiranje požara v zgodnji fazi
 • teža: 1,5kg
 • življenjska doba: 5 let
 • pakiranje: 1 kos
 • standardi: EN 16263

Dodatne informacije

Proizvajalec Mobiak
Dejavnost Gasilci, Prosti čas
Šifra artikla A03448

CENA DOSTAVE

 • 3,90 eur (z ddv) preko GLS
 • 4,90 eur (z ddv) preko Pošte Slovenije

Brezplačna dostava velja za nakupe nad 50€ z ddv.

V primeru plačila po povzetju se zaračuna doplačilo 0,60 € z ddv.

NAČINI PLAČILA

Za področje Slovenije lahko v postopku naročanja izberete naslednje načine plačila:

 1. plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (plačilo po povzetju kurirju)
 2. plačilo po predračunu – s prehodnim nakazilom na transakcijski račun (UPN obrazec)
 3. plačilo s plačilno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, ...)
 4. plačilo preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
 5. preko mobilnega sistema Moneta VALÚ
 6. preko obročnega plačila LEANPAY (več informacij o Leanpay plačilu TUKAJ)
 7. preko e-Računa za Javne zavode (občine, vrtci, šole, zdravstvene ustanove,...) - velja izključno za UJP uporabnike, ki imajo TRR odprt pri BAnki Slovenije. Več informacije preberite TUKAJ.

DOBAVNI ROK

Ker je naš prodajni asortiman zelo širok, žal ne moremo zagotavljati vseh artiklov na zalogi. V kolikor vaše naročeno blago ni na zalogi v našem skladišču, ga bomo naročili pri našemu dobavitelju in vam ga v čim krajšem času poslali na vaš naslov. Okvirni čas dobave vsakega artikla je naveden pri posameznem artiklu, napisan nad ceno ("čas dostave").

Včasih se zgodi, da traja dobava kakšnega produkta nekoliko dlje, kot je predvideno, zato vas prosimo za razumevanje.

V kolikor artikel ni na zalogi niti pri dobavitelju, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo. V kolikor vam le ta ne bi ustrezala, lahko brez težav odstopite od nakupa in prejmete vračilo denarja, v kolikor je bilo plačilo naročila že izvedeno s strani kupca.

DOSTAVA

Dostava naročila za artikle na zalogi (kjer piše Čas dostave 1-3 dni) je:

 • v primeru plačila po povzetju ali takojšnjega plačila z bančno kartico/Valu/Paypal-om opravljena v roku 1-3 delovnih dni od oddaje naročila, ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču
 • v primeru plačila po predračunu, pa v roku 1-3 delovnih dni od dneva prejema plačila na naš račun, ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču.

Dostava naročila za artikle, ki jih nimamo na zalogi, pa takoj, ko jih prejmemo v naše skladišče. Dobavni roki se razlikujejo od dobavitelja do dobavitelja, večina jih ima dobavni rok 1-2 tedna (nekateri manj, nekateri več), na kar žal nimamo vpliva.

V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila v košarici.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici na naslovu: Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana (osebni prevzem izdelkov naročenih preko spleta je možen le v PE Ljubljana in v nobeni drugi poslovni enoti). Pri oddaji naročila je potrebno označiti pri izbiri dostave:  Osebni prevzem v poslovalnici.

Dostavo naročenega blaga opravljata naša pogodbena partnerja  GLS d.o.o. ter POŠTA SLOVENIJE.

V kolikor stranka izbere dostavo GLS, ima možnost prevzema paketa tudi na GLS paketomatih in ostalih prevzemnih točkah (Petrol, OMV, 3DVA trafika, BigBang, Kiosk Delo Prodaja, itd).

V kolikor stranka izbere dostavo POŠTA SLOVENIJE, ima možnost prevzema paketa tudi na okencu Pošte Slovenije, na PS paketomatih in na bencinskem servisu Petrol.

V kolikor stranke ni doma ob dostavi paketa, se le ta lahko dogovori s kurirjem za prevzem na drugem prevzemnem mestu.

 

*Opomba: S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) vsem prejemnikom GLS in Pošta Slovenije paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, tako potrošnik plača 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.