Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.
-

Omejevalec tlaka

Dodaj v primerjavo

Hiter predogled

Omejevalec tlaka varuje cevi in armature pred poškodbami. Zagotavlja vedno enakomeren tlak v ceveh in armaturah.

Poln opis

Čas dostave: 7-10 dni

Zaloga: Na zalogi

Brez DDV: 480,00 € Z DDV: 585,60 €
Brezplačna dostava

Potrebujete dodatne informacije o izdelku ali vas zanima naročilo večje količine? Pokličite nas na 01 / 565-84-80 ali pa nam pošljite povpraševanje.

Zapri
Pošlji povpraševanje

Podrobnosti

Namen omejevalca tlaka,  je varovanje cevi in armatur pred poškodbami, do katerih prihaja zaradi previsokih tlakov ali hidravličnih udarov.

Do hidravličnih udarov lahko prihaja zaradi: prepognjenih cevi(koleno) oz. da je cev drugače priprta, odpiranja in zapiranja ventilov na armaturah ali pa zaradi drugih podobnih pojavov. Poleg tega, da omejevalec tlaka varuje cevi in armature, pa skrbi tudi za varnost gasilcev, zlasti tistih, ki gasijo na lestvah (robovi balkonov oz. tam, kjer je povečana možnost padca ali drugih poškodb)  ali delajo kaj drugega pri čemer potrebujejo vodo.

Omejevalec tlaka namreč zaradi svoje zasnove zagotavlja vedno enakomeren tlak v ceveh in armaturah. Omejevalec tlaka je zasnovan tako, da mu lahko nastavimo kakšen tlak naj pošilja naprej od njega. V primeru, da je dovodni tlak večji kot ga želimo, omejevalec odreagira in odvečno vodo pri stranskem izlivu spusti ven.

 • varuje cevi in armature pred poškodbami
 • skrbi za varnost gasilcev, zlasti tistih, ki gasijo na lestvah
 • zagotavlja vedno enakomeren tlak v ceveh in armaturah
 • nastavimo željen tlak
 • v primeru da je dovodni tlak večji kot ga želimo, omejevalec odreagira in odvečno vodo pri stranskem izlivu spusti ven

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Dejavnost Gasilci
Barva Rdeča
Standard DIN 14362

Za področje Slovenije lahko v postopku naročanja izberete naslednje načine plačila:

 1. plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
 2. plačilo po predračunu – s prehodnim nakazilom na transakcijski račun 
 3. plačilo s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, ...)
 4. plačilo preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
 5. preko mobilnega sistema Moneta VALÚ

Dobavni rok: Ker je naš prodajni asortiman zelo širok, žal ne moremo zagotavljati vseh artiklov na zalogi. V kolikor vaše naročeno blago ni na zalogi v našem skladišču, ga bomo naročili pri našemu dobavitelju in vam ga v čim krajšem času poslali na vaš naslov. Okvirni čas dobave vsakega artikla je naveden pri posameznem artiklu, napisan nad ceno ("čas dostave").

Dostava naročila bo v primeru plačila po povzetju ali takojšnjega plačila z bančno kartico/Moneto/Paypal-om opravljena v 2 do 5 dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 5 delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš račun (pod pogojem, da je blago na zalogi), ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga ob prehodnem dogovoru v naši poslovalnici na naslovu: Gamat d.o.o., Dunajska 116, 1000 Ljubljana (osebni prevzem izdelkov naročenih preko spleta je možen le v PE Ljubljana in v nobeni drugi poslovni enoti).

Dostavo naročenega blaga opravljata naša pogodbena partnerja  GLS d.o.o. ter POŠTA SLOVENIJE.

Cene dostave

 • 3,90 eur (z ddv) preko GLS
 • 4,90 eur (z ddv) preko Pošte Slovenije

Brezplačna dostava velja za nakupe nad 50€ z ddv.

V primeru plačila po povzetju ni potrebno nobeno dodatno doplačilo za način plačila po povzetju (*opomba)

V kolikor stranka izbere dostavo GLS, ima možnost prevzema paketa tudi na GLS paketomatih in ostalih prevzemnih točkah (Petrol, OMV, 3DVA trafika, BigBang, Kiosk Delo Prodaja, itd).

V kolikor stranka izbere dostavo POŠTA SLOVENIJE, ima možnost prevzema paketa tudi na okencu Pošte Slovenije, na PS paketomatih in na bencinskem servisu Petrol.

V kolikor stranke ni doma ob dostavi paketa, se le ta lahko dogovori s kurirjem za prevzem na drugem prevzemnem mestu.

*Opomba: S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) vsem prejemnikom GLS in POŠTA SLOVENIJE paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, tako potrošnik plača 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Podobni artikli