Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Naša zgodba, ki se piše že 30 let

Vsako podjetje ima svojo zgodbo. Naša zgodba se piše že 30 LET.

Na današnji dan 6.2., točno pred 30imi leti, je ustanovitelj podjetja Hilarij Fric odprl podjetje z imenom GAMAT d.o.o. (op. ime izhaja iz kratic GAsilski MATerial (GA-MAT)J), kot prvo podjetje v gasilski branži s privatnim lastništvom (takrat je imelo monopolni položaj in celotni tržni delež podjetje Gasilska oprema). Hilarij se je za takratne čase, ko podjetništvo še ni bilo »popularno« in se je začel šele vzpon le tega, bil za marsikoga (pre-) pogumen, a s svojim trudom in zagnanostjo je podjetje postalo prepoznavno in zavzelo svoj tržni delež v Sloveniji na področju prodaje gasilske opreme.

Največji razvoj podjetja je Gamat doživel pa po letu 2012, ko je podjetje v svoje vajeti vzel Hilarijev sin Anže Fric, ki uspešno vodi podjetje še danes. Ambicije so bile po širitvi trga, blagovnih znamk in še večje prepoznavnosti na trgu, vendar ne samo v gasilski branži, kar mu je zagotovo uspelo, temveč tudi na drugih področjih, kot je industrija, civilna zaščita, športno-taktične dejavnosti, itd.

Zadnja leta so bila precej turbolentna, prišlo in odšlo je tudi nekaj kadrov, vsakemu posebej smo hvaležni, da je bil del naš zgodbe! Postavili smo tudi precej (lastnih) blagovnih znam, zastopamo preko 30 le teh! S postavitvijo spletne trgovine v letu 2018 smo postali še bolj transparentni, kajti veliko le teh produktov je danes na voljo v naši spletni trgovini www.gamat.si, kjer se trudimo ponujati čim večji spekter zaščitne opreme za delo in prosti čas.

Ambicije direktorja še niso ugasnile J in drvimo novim izzivom in ciljem na proti.

Vam drage stranke pa smo neizmerno hvaležni za vse to, kajti brez vas naše zgodbe ne bi bilo!

Iz srca vam hvala in upamo, da boste del naše zgodbe še naprej.

Vaš Gamat tim