Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Sejem Zaščite in reševanja (ZIR) 2022 - Ptuj

Zadnji vikend v mesecu maju so potekali Bogatajevi dnevi na Ptuju, kjer se je vzporedno odvil tudi glavni sejem v gasilski branži - Sejem Zaščite in reševanja, ki ga je organizirala Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, že 8. zapovrstjo. Dogodek poteka na vsaki dve leti, od leta 2005 naprej, poimenovan pa je po Miranu Bogataju, dolgoletnemu cenjenemu poveljniku Republiškega štaba Civilne zaščite.

Dogodek je potekal med 26. in 28. majem 2022 in je bil medijsko odmeven, saj so se ga udeležile tudi pomembne osebe, kot je predsednik države Borut Pahor in minister za obrambo Matej Tonin.

Prireditev je obsegala veliko različnih tematskih dogodkov, seminarjev, vaj, gasilsko tekmovanje in predstavitev gasilske in zaščitne opreme. Na sejmu je prisostvovalo tudi naše podjetje Gamat, kjer smo obiskovalcem predstavili najsodobnejše trende v gasilski in zaščitni opremi, za gasilce, civilno zaščito in reševalce.

Na 64 m2 razstavnega prostora smo prikazali predvsem zaščitno opremo za gasilce, reševalce, civilno zaščito in tudi za prosti čas:

Ter druge artikle iz našega pestrega prodajnega programa:

Na sejmu smo organizirali tudi nagradno igro, kjer smo vsem udeležencem podarjali praktična darila, pet srečnežev pa je prejelo tudi glavne nagrade - darilne bone v višini 40eur/bon za nakup v naši spletni trgovini.

Poskrbeli smo tudi za najmlajše obiskovalce in jih razveselili s pobarvankami "Gasilec" in čokoladicami.

Veseli smo bili obiska vseh že obstoječih strank in tudi bodočih strank. Verjamemo, da smo sejem izpeljali zelo uspešno, da so nas ljudje prepoznali kot zaupanja vredno podjetje za dobavo celotne zaščitne opreme za vse vrste dejavnosti, od gasilcev, reševalcev, civilne zaščite, vojske, varnostnikov in industrije, pa tudi za vse navdušence outdoor aktivnosti.

Skozi vsa leta se izjemno trudimo ponuditi našim strankam kar se da celovite rešitve na področju zaščite in reševanja, predvsem pa kvalitetne in hkrati cenovne dostopne produkte iz našega širokega prodajnega programa.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcev sejma, obstoječim in novim kupcem in tudi vsem, ki se vam ni uspelo udeležiti dogodka, a nas podpirate in verjamete v našo zgodbo. Kajti, kot je bil slogan dogodka -Življenja rešujemo skupaj - je naša naloga, da v prvi vrsti s kvalitetno opremo zaščitimo vse naše heroje, ki rešujejo vsak dan življenja.