Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Vabljeni v prenovljen razstavno-prodajni salon v Ljubljani

Letošnje poletje 2019 smo se odločili, da prenovimo del naše poslovalnice v Ljubljani. Do sedaj smo imeli prvi del poslovalnice le razstavni prostor, ki pa ni izžareval to, kar Gamat v resnici počne in ima. Malokdo ve, da naše zaloge obsegajo več kot 10.000 kosov artiklov (vse skupaj več kot 2000 posameznih artiklov). Naš razstavni prostor je imel do sedaj le nekaj artiklov razstavljenih, vsakdo, ki je imel možnost iti čez naše skladišče, pa je bil presenečen, kakšno zalogo naše podjetje ima.

Zato smo se odločili, da del te zgodbe prenesemo iz skladišča v razstavno-prodajni prostor. Tako smo uredili prostor, kjer stvari niso le razstavljene, vendar jih je mogoče tudi videti/pomeriti/kupiti. Prostor bomo v prihodnje seveda še nadgradili z dodatki in dodatnimi artikli, bo pa tudi sezonsko prilagojen. Ponujamo tudi posebej Outlet kotiček, kjer lahko najdete izjemno znižane artikle, od čevljev, oblačil in pripomočkov.

V našem podjetju lahko vsakdo najde nekaj zase:

  • gasilci, s popolno ponudbo obutve (ognjevarne, za tekmovanja, za uniforme), oblačil (paradne, delovne, intervencijske, ...) , rokavic, opreme in pripomočkov (nešteto produktov!)
  • varnostniki, s ponudbo obutve in oblačil (puloverji, hlače, jakne, srajce, uniforme), dodatki (taktične rokavice, pasovi, pasne torbice, svetilke, ...)
  • reševalci, s ponudbo pripomočkov (nosila, kompleti za PP, nahrbtniki in torbe, ...) ter nekaj oblačil in obutve
  • delavci, obrtniki, industrijalci - s ponudbo zaščitne obutve, zaščitnih oblačil, zaščitnih rokavic in različnih dodatkov
  • civilna zaščita, s ponudbo obutve, oblačil in dodatkov
  • gozdarji, s ponudbo zaščitne obutve, oblačil in rokavic
  • podjetja in ustanove (predvsem zaradi ponudbe obvezne opreme, kot so gasilni aparati, hidrantne omarice, kompleti za prvo pomoč, reševalna nosila, itd.)
  • posamezniki - z veliko izbiro različne obutve in oblačil za prosti čas, rokavic za domače delo (med drugim imamo na zalogi tudi vrtne rokavice, otroške rokavice, itd.), veliko dodatkov, kot so nahrbtniki, torbice, pasovi, nogavice, nega obutve itd.
  • specifične stranke - kot so npr. ribiči s ponudbo ribiških škornjev ali npr. starši, ki imajo otroke z atopijskim dermatitisom (saj smo edini ponudnik babmbusovih rokavičk za alergike v Sloveniji!)

Skratka, veliko stvari imamo na zalogi, nešteto artiklov pa lahko naročimo pri naših dobaviteljih, zato naj vas ne bo strah vprašati, saj pri nas ni ovir in vam priskrbimo praktično karkoli :)

Vabljeni, da nas obiščete v naši poslovalnici na Dunajski 116 v Ljubljani!

Razstavno prodajni prostor
Razstavno-prodajni prostor
Kotiček za gasilce in za prosti čas
Velika zaloga oblačil in obutve za gasilce, varnostnike in prosti čas
Kotiček za gasilce - oblačila, pasovi, pokrivala, podoblačila, podkape, tekmovalne oznake,...
Obutev za gasilce, varnostnike in prosti čas
Zaščitna delovna obutev Portwest
Različni artikli za vsakega nekaj
Oprema za reševalce in prvo pomoč
Razpihovalci in dimovleki Ramfan
Obutev za gasilce, reševalce ter zaščitna delovna obutev in obutev za prosti čas
Gasilni aparati
Svetilke - za gasilce, reševalce, varnostnike, prosti čas
Artikli za prosti čas (torbe, nahrbtniki, kape), rokavice (gasilske, tehnične, vsestranske), pripomočki za prvo pomoč in reševanje, različna obutev
Različni artikli in pripomočki
Oprema za prosti čas in taktične dejavnosti v naravi
Outlet ponudba
Outlet košarica