Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Sejem zaščite in reševanja 2019 - Bogatajevi dnevi - Postojna

Minuli teden se je naše podjetje udeležilo najpomembnejšega dogodka za zaščito in reševanje v Sloveniji - sejmu ZIR - Bogatajevih dnevih zaščite in reševanja.

Dogodek je organizirala Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, že 7. zapovrstjo. Dogodek poteka na vsake dve leti, od leta 2015 naprej, poimenovan pa je pa Miranu Bogataju, dolgoletnemu cenjenemu poveljniku Republiškega štaba Civilne zaščite.

Dogodek je potekal med 17. in 19.oktobrom 2019 in je bil medijsko odmeven, saj so se ga udeležile tudi pomembne osebe, kot je predsednik države Borut Pahor, predsednik vlade Marjan Šarec in minister za obrambo Karel Erjavec.

Prireditev je potekala pod sloganom Življenja rešujemo skupaj in je obsegala veliko različnih tematskih dogodkov, seminarjev, vaj, gasilsko tekmovanje in predstavitev gasilske in zaščitne opreme. Na sejmu je prisostvovalo tudi naše podjetje Gamat, kjer smo obiskovalcev predstavili najsodobnejše trende v gasilski in zaščitni opremi, za gasilce, civilno zaščito in reševalce.

Na 160 m2 dveh razstavnih prostorov smo v notranjem razstavišču prikazali predvsem zaščitno opremo za gasilce, reševalce, civilno zaščito in tudi za prosti čas:

Na zunanjem razstavnem prostoru smo pokazali:

Na zunanjem prizorišču nam je vse tri dni delala družbo FCC ekipa S-Gard Team Slovenia. Obiskovalci so se lahko preizkusili v potiskanju klade in vleki lutke za FCC in izkusili, da tekmovati za šport Firefighter combat challange zagotovo ni mačji kašelj.

Za lažjo predstavitev naših produktov smo imeli tudi pomoč naših dobaviteljev, saj so nas obiskali predstavniki podjetij S-Gard, Ramfan, Mag-Motoren in Rossle in z njihovo prisotnostjo prispevali k še boljši izvedbi naše sejemske predstavitve.

Na sejmu smo organizirali tudi nagradno igro, kjer smo vsem udeležencem podarjali super nahrbtnike GASILEC 112, trije srečneži pa so prejeli tudi glavne nagrade - darilne bone v naši spletni trgovini.

Poskrbeli smo tudi za najmlajše obiskovalce in jih razveseljevali s pobarvankami "Gasilec" in bomboni.

Vsi obiskovalci in mimoidoči pa so lahko prejeli tudi kupončke za popust v naši spletni trgovini.

Veseli smo bili obiska vseh, že obstoječih strank in tudi bodočih strank. Verjamemo, da smo sejem izpeljali zelo uspešno, da so nas ljudje prepoznali kot kredibilno podjetje za dobavo celotne zaščitne opreme za vse vrste dejavnosti, od gasilcev, reševalcev, civilne zaščite, vojske, varnostnikov in industrije, pa tudi za vse navdušence outdoor in produktov za prosti čas.

Skozi vsa leta se izjemno trudimo ponuditi našim strankam kar se da celovite rešitve na področju zaščite in reševanja, predvsem pa kvalitetne in hkrati cenovne dostopne produkte iz našega širokega prodajnega programa.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcev sejma, obstoječim in novim kupcem, in tudi vsem, ki se vam ni uspelo udeležiti dogodka, a nas podpirate in verjamete v našo zgodbo. Kajti, kot je bil slogan dogodka -Življenja rešujemo skupaj - in naša naloga je, da v prvi vrsti s kvalitetno opremo zaščitimo vse naše heroje, ki rešujejo naša življenja vsak dan.